64,99 лв.

Дамски клин Fortune, светло син

Дамският клин Fortune е изработен от висококачествена дишаща материя с висока еластичност, която е изключително мека и приятна на допир и прилепва по тялото, като втора кожа. Безшевната кройка с висока талия осигурява сигурност и комфорт по време на всяка тренировка, а стилният дизайн го прави перфектен и за носене и в ежедневието. Марка за спортни стоки Above The Rest държи на качеството и работи с изключително  внимание към всеки детайл, за да ви осигури продукт с който да се чувствате уверена да подобрявате представянето си с всяка следваща тренировка. Клинът Fortune е гарантирано Squat Proof

Бъдете зашеметяващи по време на тренировка или в ежедневието си с новият модерен дизайн на клина Fortune. Водещата марка за спортни стоки Above The Rest гарантира стил, комфорт и иновация в залата и в ежедневието ви всеки ден!

Моделът на снимката е 50кг., 168см. и носи размер S.

Инструкции за пране:

  • За да се запази цялостта на логото перете и гладете дрехата от вътрешната страна, на температурата не по-висока от 30°C.
  • Не използвайте белина и химическо чистене

 Препоръки при избор на размер:

+-50кг размер S

+-55кг размер M

+-60кг размер L

Всички продукти са тествани и преминали през кaчествен контрол. В случай на скъсване след тест или носене на продукта с грешен размер, той не подлежи на връщане или замяна.

To Top