Георги Тодоров

Тренирам сериозно от 2015-та. Пътят до тук не беше кратък, тъй като от самото начало съм се учил сам. Четейки проучвания, книги и гледайки видеа на научно обосновани треньори. Почитател съм на избора хората да достигат натуралния си потенциал и съм твърдо против използването на анаболни андрогенни стероиди. Започнах онлайн коучинга си и своята програма в началото на 2018 като се обосновавам изцяло на научно обосоновани методики. Тренирам хора които са любознателни и желаят да научат повече от това което един обикновен треньор или фитнес инструктор ще им предостави като информация. В програмата ми имат място само хора които желаят да се развиват натурално. Сертифициран от Bayesian Bodybuilding/Menno Henselmans.

Роден град: Стара Загора.

Любима храна: Донъти.

Любим фитнес атлет: Jeff Nippard

Хоби: Youtube информативно съдържание и влогове, пътуване и риболов.

Любима надъхваща песен за зала: Ran-D Living for the moment.

Три интересни факта за теб:

  • 1. Няма по упорит човек от мен.
  • 2. Преди фитнеса бях затлъстял геймър.
  • 3. Обожавам колите.

Нещо, което никой не знае за теб? Ако го кажа вече ще знаете.

Нещо, което винаги си искал да направиш? Да преодолея страха си от височини.

Ако можеше да овладееш до съвършенство едно умение, какво би било то? Умението да убеждавам. Това умение отваря много врати.

Какво е Above The Rest за теб? Това не е просто марка дрехи. Целта на тази марка е да създаде общество от хора които си помагат взаимно. Независимо от стажа в някой спорт или на какъв етап от развитието си са, всички са равни. Целта ни е много по-голяма от това просто да продаваме дрехи. Обществото което се създава е мотивирало и помогнало на много хора да бъдат по-добри.

To Top