Ивона Кръстанова

Още от преди да стана част от отбора на Аbove the rest, ми направиха впечатление с нещо различно - не само невероятните модели спортно облекло, но и че имат амбиция да откъснат младите хора от това да се тровят с мързел и да им дадат цялата нужната информация, опит и мотивация, за да не се лутат в това кое е смислено и кое не.

Започнах да тренирам през 2017 година ... Силно казано в онзи момент "тренирам", но тъй като до момента бях свалила над 20 килограма с кардио и глад, за мен леки тежести + кардио си бяха тренировка. Имам много много лош опит с незнаещи и неквалифицирани треньори. Доста дълго време гладувах в името на това да не съм отново 80 килограма. Но продължавах да ходя във фитнеса дори да не знам какво да правя там. В един момент започнах да се запознавам по случайност с различни хора от отбора. Нито един от тях не ми отказаха да ми помогне, да ми отговори като попитам нещо, а не както до момента с моите "треньори" да се подиграят, че не знам. Определено преобърнаха представите ми за здравословен начин на живот.

Роден град: Пловдив.

Любима храна: Шоколад, шоколад и шоколад.

Любим фитнес атлет: Като си помисля за това, първият, за когото се сещам, е Николай Панов. Той е първият човек, с когото се запознах от отбора на Above the rest. И един от малкото ми приятели, които са израстнали адски много, от както се познаваме.

Хоби: (по скоро основна работа, не хоби) - фотография, рисуване, моделство.

Любима надъхваща песен за зала:YOFU - На вокал.

Три интересни факта за теб:

  • 1. Веган съм от началото на 2019 година, бях вегетарианка от 2015.
  • 2. Не мога да стоя без работа или без да правя нищо съществено.
  • 3. Обожавам екстремни преживявания, но все адреналинът не ми е достатъчен.

Нещо , което никой не знае за теб ? Бях най-големият веган противник, докато не станах такава.

Най-добрия съвет, който някога си получавал? Не се сравнявай. Старай се само да бъдеш по-добър от себе си вчера.

Нещо, което винаги си искал да направиш?Винаги осъществявам всички свои мечти и желания (рано или късно), така че няма нещо, което винаги да съм искала и да не съм го направила.

Ако можеше да овладееш до съвършенство едно умение, какво би било то?Да се науча как да бъда успешна, тъй като според мен това е умение. Или поне да съм щастлива в един момент с това, което аз си представям като "успешна" за себе си.

Какво е Above The Rest за теб? Огромна част от моята мотивация да бъда това, което съм сега. Благодарение на хората в този отбор, аз започнах да тренирам адекватно, да не се страхувам от тежестите, да не гладувам, както правех до преди това. И съм безкрайно щастлива, че мога да бъда част от отбира на Above the rest, и че имам възможността да предам каузата на още хора,за да развият своя потенциал.

To Top