Николай Панов

Занимавам се сериозно с фитнес от 2015-та година. Като всеки друг в началото си нямах идея какво се случва, но в последствие започнах да се информирам за всичко свързано с тренировки, хранене, възстановяване, стрес и прочие, като се уповавах на научно-обосновани методики, а вече и на собствен опит. Стартирах онлайн коучинга си през средата на 2018-та, като държа да кажа, че работя само с натурални атлети и хора, които просто желаят да подобрят начина си на живот, понеже нямам опит със забранени вещества. Сертифициран съм от Bayesian Bodybuilding.

Роден град: Разград.

Любима храна: Всичко шоколадово.

Любим фитнес атлет: Marc Fitt, до голяма степен той бе моята мотивация да започна фитнес тренировки.

Хоби: Влогърство, футбол, пътувания.

Любима надъхваща песен за зала: Blue Stahli - ULTRAnumb.

Три интересни факта за теб:

  • 1. Занимавам се със спорт от 5 годишен, като съм минал през 7 различни спорта.
  • 2. Бях запален геймър.
  • 3. Бих сложил кисело мляко върху почти всяко основно ястие.

Нещо, което никой не знае за теб? Мразех идеята да ходя на фитнес до 20 годишна възраст.

Най-добрия съвет, който някога си получавал? Не гледай какво правят другите, гледай себе си.

Нещо, което винаги си искал да направиш? Да отида на околосветско пътешествие.

Ако можеше да овладееш до съвършенство едно умение, какво би било то? Това определено ще бъде карането на сноуборд. Изглежда ми като нещо, което бих правил с най-голямо удоволствие.

Какво е Above The Rest за теб? AboveTheRest е не просто бранд, а движение. Движение, което цели да подобри представянето на спорта в България. Всеки човек, който е част от ATR, независимо дали е атлет, дистрибутор или просто любител, е човек, който се интересува от своето развитие и от идеята винаги да се учи и да помага на тези, които имат нужда. Всички, които сме част от AboveTheRest можем спокойно да се чувстваме като един огромен, задружен и целеустремен отбор, който върви заедно към върха.

To Top