Симеон Стефанов

Роден град: Плевен.

Любима храна: Всичко което съдържа месо.

Любим фитнес атлет: Arnold Schwarzenegger, още от малък му бях голям почитател. От там се роди идеята един ден да започна с фитнес тренировките.

Хоби: Пътувания,рисуване и колекциониране.

Любима надъхваща песен за зала: Eminem till i collapse.

Три интересни факта за теб:

  • 1. Не се отказвам лесно от нещо, което съм поставил за цел.
  • 2. Научил съм се да ценя това което имам.
  • 3. Знам кой съм и от къде съм тръгнал и никога няма да забравя.

Нещо, което никой не знае за теб? Никой не знае, че за мен най-трудния момент в живота ми беше в детските ми години когато имаше голям шанс да остана инвалид! С помощта на Бог и с много воля съм отново на крака, това ме промени като ме научи да се радвам на всеки ден, да бъда благодарен за това което имам и да се трудя много за това което искам!

Най-добрия съвет, който някога си получавал? Преследвай целите си, дори години да минат, ти си следвай твоя план.

Нещо, което винаги си искал да направиш? Нямам определено нещо защо те са много неща които искам да направя в живота.

Ако можеше да овладееш до съвършенство едно умение, какво би било то? Мисля, че умението което трябва да имам е да намирам на всеки проблем решението му.

Какво е Above The Rest за теб? AboveTheRest не е просто една марка, която да не показва какво всъщност се крие зад нея, защото тя показва същността на тази идея да сформираме отбор, в които да покажем на младите хора, че и в спорта винаги има надежда, че всички заедно можем да си помогнем и да развиваме потенциал, който ще е в полза на всички имащи желание. В нашият отбор всички сме единни и задружни. Целим да успяваме и да се държим здраво.

To Top