Захари Чейреков

В началото изобщо не харесвах фитнеса. Мислех го за нещо странно и неразумно. Всичко се промени след първите ми три тренировки в залата. Започнах да се запалвам по това начинание и исках да изглеждам страхотно. Постепенно стартирах търсенето на нови знания по темата, четях статии, гледах информативни видеа, ровех се постоянно в интернет. Най-трудно ми беше да отделя правилното от грешното. След известно време резултатите бяха налице. С времето се мотивирах още и още.

Роден град: Смолян.

Любима храна: Месо.

Любим фитнес атлет: Dejan Stipke.

Хоби: Футбол, четене на книги.

Любима надъхваща песен за зала: Skan - Give It To Them (ft. Highdiwaan & Drama).

Три интересни факта за теб:

  • 1. В началото изобщо не харесвах фитнеса.
  • 2. Постоянно слушам музика.
  • 3. Обичам да се разхождам в планината.

Най-добрия съвет, който някога си получавал? Бъди себе си!

Нещо, което винаги си искал да направиш? Да скоча с парашут!

Ако можеше да овладееш до съвършенство едно умение, какво би било то? Да се науча да летя. Винаги си представям, че летя безгрижно в пространството.

Какво е Above The Rest за теб? Above The Rest е нещо наистина уникално. Тук не става въпрос за най-обикновен бранд, тук става въпрос за семейство. Това е една организация с огромни цели за развитието на спорта в България. Above The Rest винаги ще има за цел да помага на хората и да ги учи как да се хранят здравословно и да тренират разумно. Също така да постигат своите цели и никога да не се отказват от мечтите си.

To Top